Surfeferie i Portugal

For de som ønsker seg en litt annerledes ferie, kan en uke eller to på surfecamp i Portugal være noe for deg. Surfivor Surfcamp er i Esmoriz nær Porto i Nord-Portugal.

.

SURFIVOR SURFCAMP

.

Surfivor surfcamp ligger rett ved den vakre stranden av Esmoriz, veldig nær alle de beste surfspots i regionen. Det nye Surf House vil spre god energi og en flott atmosfære til surfecamp livet. Her kan du bytte mellom to værdener og nyte den vakre naturen og de preserverte omgivelsene til” Costa Verde“ – Portugal’s grønne kyst og den kulturelle byen Porto som ligger en 30min. tog tur under. Stranden rett foran Surf House, og alle strendene i området, får jevne sveller fra Atlanteren grunnet deres geografiske beliggenhet. Dette betyr at det tilbys fantastisk surf og et stort valg av perfekte surf spots som ikke er overfulle av surfere.


VI TILBYR
Kurs:
Surfe kurs for nybegynnere og viderekomne (Mand. – Fred., 3 timer per dag, inkludert teori, praksis, utstyr, skyss til surfspots og video coaching). 
Guiding:
5 dager Surfe guiding av de beste spots i regionen.
Overnatting:
i telt eller i Surf House med enkel seng, 2–, 4– eller 6– personer per rom, stue, tak terrasse med utsikt over havet, kjøkken, baderom, WC, trådløst internet og DVD, beliggenhet er rett bak sanddynene, 5 minutter fra stranden.
Mat:
Selv-catering på kjøkken og grill, inkludert frokost buffet og matpakker til lunsj (valgfritt), snacks og drikke er tilgjengelig.
Aktiviteter: Leie av surfe utstyr og overnatting er inkludert i pakken, Surfaries og turer til surfspots i nærområdet.

For mer informasjon, besøk våre hjemmesider: www.surfivorcamp.com