Overnatting

Bo hvor du vil! Surfschool vil alltid være der det er mest optimalt å surfe. Det eneste du må tenke på er hvordan du kommer deg dit. Her er noen forslag til overnatting.

 

.
STAVANGER
Stavanger ligger ca. 30 minutters kjøring fra Surfschool sin oppmøte plass for oppsamlings kurs på Orre stranda, og 60 minutters kjøring dersom kurs og utleie blir flyttet til Brusand (avhengig av bølger og vind). Fordelen med å bo i Stavanger er byliv både dag og kveld.

Klikk for overnattingsmuligheter i Stavanger

SANDNES
Sandes ligger ca. 15 minutters kjøring fra Surfschool sin oppmøte plass for oppsamlings kurs på Orre stranda og 45 minutters kjøring fra Brusand. Sandnes er som Stavanger, bare i litt mindre målestokk.
Klikk for overnattingsmuligheter i Sandnes

 

JÆREN
Jæren er kystlandskapet i Rogaland som strekker seg omlag 65 kilometer fra Boknafjorden og sørover til Dalane. Det finnes flere overnattingsmuligheter på Jæren – på Bryne, Klepp, Sola og Hå som ligger nær de beste surfestrendene i området. Bryne ligger ca. 15 minutters kjøring fra Surfschool sin oppmøte plass for oppsamlings kurs på Orre stranda. Ønsker du å overnatte i litt mer landlige omgivelser og nær strendene, anbefales overnatting på Jæren, enten det er camping eller hotell du går for.
Klikk for overnattingsmuligheter på Jæren